Olad30


Köszöntjük iskolánk jubileumi oldalán!

Egy gyermeknek mi lehetne fontosabb annál, hogy egy számára biztonságot jelentő környezetben szeretetteljes szigorral az életre neveljék.  Az „alma mater”-ben eltöltött időszak minden kisdiák életében meghatározó jelentőséggel bír. A tanuló az iskolában elsajátított tudásbázis birtokában jelöli meg céljait; az itt megélt tapasztalatok, a leküzdött akadályok, az elért sikerek pedig formálják jellemét, alakítják jövőképét.

Tiszta és nagy dolgokhoz csak tiszta és egyenes úton lehet eljutni.”  Tamási Áron szavai arra figyelmeztetnek, hogy jövőbeli terveinket meghatározni önmagában kevés. Az sem mindegy, hogy kitaposott ösvényen járunk, vagy éppen tévútra visz a lábunk, miközben egy vadregényes csapáson haladunk céltalanul. Útközben álljunk meg, és töltsük fel ivókulacsunkat! Vegyük elő hátizsákunkból a már megszerzett kincseket, gyönyörködjünk a minket körülvevő természetben!

Az Oladi Általános Iskola harminc éve változatos programokkal segíti elő a gyermeki álmok megvalósulását, a jövőbeli célok kialakítását. Kijelöli azt az utat, amelyre bátran léphetnek tanítványai, felvértezi őket mindazzal a tudással, amelynek birtokában megállják a helyüket a társadalomban.

Jubileumi kiadványunk fotói jól illusztrálják mindazt a sokszínűséget, amelyet az intézmény ars poeticája meghatároz. Kiemelten kezeljük a tanulók egészséges életmódra nevelését, lelki egészségük megőrzését. Fontosnak tartjuk, hogy otthon érezzék magukat a nagyvilágban.

Képben vagyunk.

Takács Imréné intézményvezető

A tartalomból:

A tartalom folyamatosan bővül…

Lapozgassa kiadványunkat!

Jubileumi kiadványunk megjelenését segítették:

AKMÉ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B. K. L. Kiadó és Reklám Kft.
Botfa Bálint
Gabbiano Travel Kft.
Gól vendéglő
iQor Global Services Hungary Kft.
Karintia Kft. – Vasvár
Kozma Szerszám Áruház
LuK Savaria Kuplunggyártó Kft. –Szombathely
Max Savaria Kft.
Oladi Általános Iskola Remény Alapítványa
Oladi Általános Iskola Szülői Munkaközössége
Pharmachine Gyógyszeripari Karbantartó és Szolgáltató Kft. – Körmend
Pillanat Autószerviz Kft. – Narda
Smile House Dental Kft.

Köszönjük a kötet megjelenéséhez nyújtott támogatást!