Kézilabda diákolimpia III. korcsoport – lány országos elődöntőn III. helyezés


III. korcsoportos lány kézilabdásaink megyei bajnokként képviselték iskolánkat és megyénket az április 30-án, 4 csapattal megrendezett országos elődöntőn. 

Az első mérkőzésre sorsolással megkaptuk a Győri Audi ETO KC utánpótlásában pallérozódó játékosokkal teletűzdelt Gárdonyi Géza csapatát,, akiket az első félidőben kimondottan jó játékkal megleptünk és partiban voltunk velük (10:8 volt oda). Sajnos a második félidőre  elfogytunk, így 22:14 lett a végeredmény  javukra.

Annak tükrében, hogy betegség miatt 5 mezőnyjátékossal és 2 kapussal vettük fel a küzdelmeket, ( egy kapus beállóst  játszott)  nem vallottunk szégyent és nem keseredtünk el, készültünk a következő mérkőzésre, amelyet a fennmaradó dobogós helyért a budapesti Kassa Utcai Általános Iskolával kellett megvívnunk.

A lányok a fáradságot leküzdve hatalmas lendülettel és szívvel esélyt nem adva 10 góllal 27:17-re megnyerték a mérkőzést, így megérdemelten vehették át a III. helyezésért járó bronzérmet.

Csapattagok: Hoppe Mia, Jankó Jázmin, Koronczai Bíborka, Maráz – Gulyás Lili, Mátyás Izabella, Sebestyén Emese, Sebestyén Rege, Tasnádi Luca Sára, Varga Vivien,

Gratulálok Csajok!

Hajrá Oladi!