Az Oladi Nyitnikék programsorozata megnyitotta kapuit


Április 16-án reggel 8 órakkor színvonalas műsorral nyitotta meg kapuit az Oladi Nyitnikék programsorozata. „Tengernyi csepp vagyunk” volt az idei Nyitnikék témája. Egy igazán találó mottó inspirálta az alkotásokat:

„Az embernek, mert célja nagy,

Hát kell a másik ember,

Csak szépen összefogva hat;

Sok víz hajtja a malmokat,

Sok cseppből áll a tenger.”

Friedrich Schiller

Az igazgatónő, Vaskóné Németh Anita köszöntötte a diákokat és a vendégeket, majd Fodor István tankerületi igazgató osztotta meg gondolatait.

A 4.c osztály Oladi citera zenekara népdalokat adott elő. A 2. a angol kéttannyelvűs osztály I’m singin in the rain énekét és esőtáncát mutatta be. Ezt követte a 4. b osztályból Horváth Milán és Csánig Benedek előadásában Aranyosi Ervin: Egyetlen egy cseppben című verse. A megnyitót a Színházodusok zárták Bagdi Bella és Mindenki című film kórusa: Gyújts egy gyertyát a Földért című dalával. A rajzpályázat eredményhirdetésével, majd a Bíró Balázs emlékverseny helyezettjeinek ajándékozásával ért véget.

Felkészítő Pedagógusok: Antal Renáta, Csóka Beáta, Dénes-Miavecz Szilvia, Fazekas Dorina, Ilauszki Judit, Imre Eszter, Kolonovitsné Havasi Anikó, Lőrincz Andrea, Mód Petra, Pethő Anikó.

A rajzpályázat díjazása iskolánk Remény alapítványa, a Bíró Balázs emlékverseny Bíró Ernő, a citerák megvásárlása dr. Horváth Attila alpolgármester támogatásával valósulhatott meg.