FLOORBALL SIKEREK: IRÁNY AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ


Komáromban rendezték meg a Floorball Diákolimpia országos elődöntőjét, ahova lány és fiú III. korcsoportos csaptunk is bekerült.

A lányok a csoportkörben 2. helyen zártak és a keresztmérkőzésben győztek a másik csoport első csapata ellen, így döntőbe kerültek. A döntő hatalmas küzdelmet hozott. A rendes játékidő 3-3-as döntetlennel zárult és jött a hosszabbítás. A hosszabbításban nem született gól, így következtek a büntetők. A 7. körben dőlt el végül a mérkőzés, amikor a mi lányuk talált be a kapuba. Ezzel megszereztük az első helyet. A lányok „csonka csapattal” álltak ki, a 6 fős csapatból 2 játékosunk lebetegedett, így 4-en utaztunk és egy játékosunk (Varga Vivien) betegen vállalta a mérkőzéseket. Az utolsó 3 mérkőzésre már csak 3 játékosunk maradt, akik hatalmasat küzdöttek a győzelemért és a beteg csapattársakért. Hatalmas gratuláció a csapatnak és mielőbbi gyógyulást a többieknek, hiszen értük is játszottunk és szükségünk lesz rájuk az országos döntőben.

Fiú csapatunk is 5 mérkőzést játszott. Nagy szoros küzdelmet vívott több iskolával is, de a fiúk szívvel-lélekkel küzdöttek. Az utolsó mérkőzésünket meg kellett nyerni ahhoz, hogy bejussunk az országos döntőbe, amit a srácok végül 5-0-ás győzelemmel és tökéletes játékkal és fegyelemmel csináltak végig. Nekik is hatalmas gratuláció és sok sikert az országos döntőben!!

Lány csapat tagjai: Németh Bori, Szabó Hajni (6.c), Nagy Fanni (5.a), Varga Vivien (5.b)

Fiú csapat tagjai: Novák Dominik, Soveja-Shanina Matthias, Tóth Kristóf, Rétközi Ádám, Simon Ármin (6.c), Gyurics Olivér (6.b)

Felkészítő tanár: Cooper-Hollósy Ilona