Oladi Nyitnikék


Az idei Olad-Simon napok megnyitó ünnepségére április 5-én délután került sor. Aulánk erre az alkalomra fantasztikus alkotásokkal telt meg a környezetvédelem és az újrahasznosítás jegyében. Gyönyörű rajzok és kreatív megoldások születtek az iskola tanulóitól, gyerekek és felnőttek egyaránt csodálattal szemlélték meg a kiállítást.

A megnyitó ünnepség műsora is Földünk védelmének megóvására hívta fel a figyelmet. A 4.a és 4.b osztályosok magyar és angol nyelvű dalokkal készültek. A Tavaszdalt zongorán Déri Róza 4.a osztályos tanuló kísérte, a Don’t kill the world szólóját Ruszkay Boglárka 4.b osztályos tanuló énekelte. A hangszeres kíséretet Szabadi Dávid (4.b, cajon dob) valamint Anita néni és Rena néni (gitár) biztosította.

A 3.b osztályos tanulók (Molnár Vanda, Hrichi Ádám, Pál Martin, Kovács Medárd, Horváth Hanna, Inokai András, Vadasi Eszter, Fazekas Bruno, Horváth-Buzás Adél, Komora Hanna, Cseresnyés Luca, Siklér Nikolett, Varga Vivien) versekkel hívták fel figyelmünket természetünk szépségére, megóvásának fontosságára és egy rövid színdarabbal bemutatták, hogy mi, akár legfiatalabb diákként is mennyi mindent tehetünk környezetünk védelme érdekében.

A megnyitón jelen volt Fodor István tankerületi igazgató úr is, aki beszéde után Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adott át nyugdíjba vonult drága kolléganőnknek, Lívi néninek. Sok szeretettel gratulálunk neki!

A műsor zárásaként Michael Jackson: Heal the world című dalát énekelte a három osztály együtt.