Zenemanók


Az idei tanévben is több alsós osztályunk látogatja rendszeresen a Savaria Szimfonikus Zenekar ZENEMANÓK elnevezésű, kisiskolásoknak szóló hangverseny sorozatát.

A nagyszerű zenészek minden évadban négy zenés mesejátékkal örvendeztetik meg a legkisebbeket a Bartók-teremben. A színvonalas, szórakoztató darabok forgatókönyve a muzsikusok fejében születik meg, ők viszik színre, töltik meg zenével és rengeteg humorral.

A karmester szülinapja és a Karácsonyi Triola túra után legutóbb a Muzziksztár 2. elnevezésű komolyzenei tehetségkutató aratott nagy sikert tanulóink körében.

A vidám jelmezekbe bújt zenészek könnyed muzsikával igyekeztek lenyűgözni a zsűrit és a közönséget. Szerencsére a számtalan hangszeren játszó Tuba Tibi és Dobos Gergő, valamint a vonós-, fa- és rézfúvós kvintettek minden egyes tagja tehetségesnek bizonyult és továbbjutott. Így a fináléban, nagy örömünkre, közösen játszhatták el a Bella Ciao című dalt, amit gyerekeink végig énekeltek velük : )

Az utolsó előadás április elején lesz. Már nagyon várjuk, szeretettel ajánljuk mindenkinek:

Lívi néni, Gyöngyi néni, Dorina néni, Andi néni, Matyi bácsi, Ildi néni, Rena néni és Anita néni

3.a, 3.b, 4.a és 4.b osztályok

Jó szívvel említjük meg itt a Blaguss autóbusz társaság segítségnyújtását, akik külön járatot indítottak számunkra, így kényelmesen, biztonságosan vihettük gyerekeinket a koncertekre és vissza. Köszönjük!