Iskolapszichológus tájékoztató


Kedves Tanulók, Pedagógusok és Szülők!
Az oktatásban jelenleg otthoni munkavégzés zajlik. Ennek fejében a Pedagógiai Szakszolgálatoknál is ez került bevezetésre. Azonban, mint iskolapszichológusok, az iskolák dolgozóit, tanulóit és az ő szüleiket szeretnénk továbbra is támogatni.

Készülnek anyagok, melyek célja az otthoni tanulással, a jelen helyzettel való megküzdés segítése. Az anyagok elérhetőségéről későbbiekben értesítjük az érintetteket.

Online foglalkozásokra is lehetőség nyílik, amennyiben a foglalkozás áttehető online módszerbe. Ezek a foglalkozások megbeszélt időpontokban lesznek. Kérem azokat a tanulókat, szülőket, akik igénybe szeretnék venni az online foglalkozástartás lehetőségét, vegyék fel velem a kapcsolatot! Amennyiben lehetséges, a tanácsadásokat, konzultációkat megtarthatjuk online felületen. Azok is jelentkezhetnek, akikkel még az eddigiekben nem volt egyéni foglalkozásunk.

A kapcsolattartásra szerencsére online több lehetőség adódik:

Az e-mail és a Facebook oldal kapcsolattartásra és információ átadásra szolgálnak, ezek bármikor elérhetőek. Ezeken a felületeken történik: kapcsolatfelvétel, konzultáció egyeztetések, segédanyagok megosztása, elérhetősége.

A Facebook profil azért jött létre, hogy a hozzátartozó Messengeren keresztül, szükség esetén, lehessen hívást, illetve videó hívást indítani. Messenger a konzultációk helyszíne lesz, illetve az ebben a formában megtartható foglalkozásoké. Mindez csakis előre egyeztetett formában történnek meg.

Elérhetőségek:

Összefoglalva:

  • Kapcsolatfelvétel, egyeztetés: e-mail, Facebook oldal
  • Konzultációk: Profilhoz tartozó Messenger

Az online felületeken a következő időpontokban vagyok elérhető:

  • Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás: Hétfőtől – Péntekig: 09.00-18.00
  • Konzultációk: Hétfőtől – Péntekig: egyeztetés szerint

Mindenkinek jó egészséget kívánok!


Köszönettel,
Varga Fruzsina