Rendkívüli tájékoztató


A koronavírus járvány terjedésének megakadályozására a Kormány „A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

Ennek alapján az alábbiakra hívom fel a tisztelt szülők figyelmét:

  • 2020. március 16-tól a tanulóknak tilos az oktatási intézmények oktatási célú látogatása, új oktatási  munkarend lép életbe.
  • Tantermen kívüli digitális munkarend: a pedagógusok online adnak tájékoztatást a tanulóknak, a tananyag kijelölése és a tanulási folyamat ellenőrzése is ebben a formában történik.
  • Tanulóinknak ebben a nehéz időszakban is teljesíteniük kell tanulmányi feladataikat.
  • 2020. március 16-án legkésőbb 11 óráig kérünk visszajelzést (hivatalos email: olad@oladalti.hu) azoktól a szülőktől, akik semmilyen formában nem tudják megoldani gyermekük számára a napközbeni (8-17 óra közötti) felügyeletét, ezért kérik ennek intézményi megszervezését. Kérjük, hogy csak azok a szülők éljenek az intézményi felügyelet lehetőségével, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához.
  • A tanulók fontos, nélkülözhetetlen tanszereit az iskolából természetesen hazavihetik. Ennek időpontjáról a hétfői napon tájékoztatjuk Önöket.
  • Menzai étkezésre nincs lehetőség, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról hétfőn tudunk tájékoztatást adni.
  • Feltétlenül számítunk az Önök segítségére, ezért kiemelten fontos lesz az online kapcsolattartás. Kérem, folyamatosan figyeljék a Kréta felületet, az iskola hivatalos (oladalti.hu) és Facebook oldalát.

Köszönöm megértésüket, együttműködésüket, türelmüket. Bízom abban, hogy együtt megoldjuk ezt a nehéz feladatot is.

Vigyázzunk együtt gyermekeinkre!

 Üdvözlettel:
Takács Imréné
intézményvezető