ÉLJEN A GRUND! – Felavattuk az új játszóteret



„Jó szóval oktasd, játszani is engedd szép, komoly fiadat!” – József Attila szavaival nyitotta meg Igazgatónő az iskolánk udvarán épült új játszótér avató ünnepségét 2019. október 2-án.

A Magyar Népmese Napja alkalmából készült színes kiállítás díszletei között vidám versekkel, körjátékkal, musicalrészlet színvonalas előadásával örvendeztették meg a jelenlévőket 2.c, 3.a és 3.b osztályos tanulóink.

Avató beszédet mondott Varga Béláné, a Szombathelyi Tankerületi Központ gazdasági igazgatója. A köszöntéshez Pappné Zsuga Tímea SZM elnök is csatlakozott.

Igazgatónő virágcsokorral köszönte meg a közös cél elérését segítő, szervező szülők és kollégák munkáját. Ezután az iskola diáksága, a pedagógusok és szülők nevében köszönetét fejezte ki mindazoknak, akiknek anyagi támogatása nélkül nem jött volna létre nagy álmunk: a játszótér.

Az iskola különféle bevételi forrásokból valósította meg a két éves projektet. Létrehozását támogatták önkormányzati képviselők, különféle partnercégek, az iskola Szülői Munkaközössége, a Szombathelyi Tankerületi Központ, az Olad Városrészért Egyesület, de érkeztek önkéntes felajánlások egykori és jelenlegi tanítványoktól, valamint a Tarisznyások zenekar jótékonysági koncertjével járult hozzá a cél sikeres megvalósulásához. A bevételből 4 384 475 Ft-ot tudtunk a játszótér építésére fordítani.

Hálánkat emléklappal és jelképes ajándékkal – a játékosság jegyében Oladis jelvénnyel ellátott baseball sapkával – fejeztük ki. Az ünnepség végén vendégeink a gyerekekkel együtt lengették meg sapkáikat az Éljen a Grund! c. dal felcsendülő hangjaira.

Ezzel gyerekeink birtokba vehetik az új játszóteret, ahol felszabadultan tölthetik szabadidejüket a tanórák után.

Minden kedves támogatónknak ezúton is köszönetét fejezi ki:

az Oladi Általános Iskola vezetősége, diákjai, tantestülete és szülői munkaközössége.