Nálunk is elindult a tanév – Tanévnyitó 2019


2019 szeptember 1-jén iskolánkban került megrendezésre a szombathelyi városi tanévnyitó. Beszédet mondott dr. Puskás Tivadar polgármester úr, Takács Imréné intézményvezető, valamint ünnepélyes keretek között átadásra került 5 emlékdiploma is.

Takács Imréné beszédének záró szavai:

Valamennyi tanítványunknak, kollégáknak Létay Lajos  szavaival kívánok eredményes tanévet, a mindennapi munkához sok örömet, kitartást, jó egészséget, közösen elért és megélt sikereket:

„Sajnálod-e? No, ne tagadd, én is sajnálom a nyarat, a madarat, hogy elrepült, a patakot, hogy elszaladt, de mit tehetnék, kis koma, ősz van, megnyílt az iskola.

S nézd a sok kis pislogó kicsit, a sok riadt madarat, micsoda izgalom nekik, e zsongó őszeleji nap, hogy ámuldoznak mindenen, mi oly ismert neked, s nekem.

Menj szépen, fogd meg a kezük, hogy bátran lépegessenek, vezesd őket, segíts nekik bejárni a titkos termeket, mutasd meg nekik a padot: Innen nyílnak a csillagok! „    



2019. szeptember 1., Szombathely.hu

Dr. Puskás Tivadar Városi tanévnyitó ünnepség

A városi tanévnyitó ünnepségen, az Oladi Általános Iskolában mondott beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, majd megnyitotta a 2019/2020-as tanévet.
2019. szeptember 2., Vasnépe Online

Szombathelyen is megkezdődött az új tanév

Megkezdődött a 2019–2020-as tanév az összes szombathelyi köznevelési intézményben. A városi tanévnyitó ünnepséget az Oladi Általános Iskolában tartották tegnap délután.