Az Oladi Általános Iskola Szülői Munkaközösségének gyűjtése az iskolai játszótér megépülésének támogatására



Az idei tanév igen sikeresnek mondható az iskola Szülői Munkaközösségének számára, hiszen minden erőnkkel azon voltunk, hogy az iskolai játszótér megépüléséhez szükséges anyagi feltételek egy részét megteremtsük.

Az SZM-nek több kezdeményezése indult a tanév során, melyek igen sikeresen zárultak. Az első ilyen az „Oszd meg, amid van” kampány volt, amellyel az volt a célunk, hogy a gyermekek saját maguk támogassák, például egy csoki árával segítsék a játszóteret. Az osztálykasszákban 80 165 Ft összeget gyűjtöttek össze a gyerekek.

Az iskolában mára hagyománnyá vált a Luca-napi vásár, ahol sok szép dolgot tudnak adni-venni tanulóink. Az idei évben készítettünk egy „iskolaasztal” is. Portékáink eladásából 66 150 Ft gyűlt össze.

A Szülői Munkaközösség Jótékonysági Bálját 2019. január 26-án tartottuk meg, melynek teljes bevételét szintén az iskolai játszótér megépülésének támogatására ajánlottuk fel. Bálunk teljes bevétele 855 740 Ft lett, mely teljes összegben befizetésre került a Remény Alapítvány számlájára.

Mindezek mellett elindítottuk az Oladi Általános Iskola Szülői Munkaközösségének Licit oldalát, ahol szülői, sportolói és híres emberek által felajánlott tárgyakra lehet licitálni.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden szülőnek, támogatónak és a gyerekeknek, hogy megmutatták segítőkészségüket. A szülői összefogás és összetartás ereje nélkül mindez nem jöhetett volna létre.

Pappné Zsuga Tímea
SZM elnök