Ajándék pályaorientációs nap


A nagy karácsonyi TESCO-s rajzpályázaton Ekbauer Bence, 4. c osztályos tanulónk lett a győztes, ő kapta rajzára a legtöbb szavazatot az áruház dolgozóitól.
Szívből gratulálunk Bencének!

A január elején lezárult kiállítás után úgy döntött a TESCO vezetősége, hogy meghívja iskolánk művészeti osztályát, a 4. c osztályt üzletlátogatásra, egy nagyszerű pályaorientációs délelőttre.

 

A kedves fogadtatást követően körül nézhettünk a raktárakban (játék osztály, műszaki osztály, szárazáru részleg, targonca…)

Ezután a pékségükbe invitálták a gyerekeket, ahol szakképzett pékek mutatták be a szakma rejtelmeit, amiket ki is próbálhattak.

Felkerestük a vevőszolgálatot is, megnéztük hogyan működnek a kasszák, be is állhattak a pénztárakhoz és kiszolgálhatták a vevőket.

Hangos bemondón keresztül köszöntötték, és jó vásárlást kívántak az éppen jelenlévő vásárlóknak az Oladi Általános Iskola nevében.

Délben a dolgozói étterembe vitt az útunk, ahol játékos módon beszélgettünk még a kereskedelemről és az üzletről, majd elfogyasztották az együtt készített pékárukat és egyéb finomságokat.

 

Nagyon szépen köszönjük a TESCO vezetőségének és dolgozóinak a felejthetetlen, élménypedagógiában is gazdag programot.

 

A 4. c osztály nevében:

Unger Ferencné tanító