Véget ért a nyár…


Véget ért a nyár… csendült fel a nyárbúcsúztató dallam, és búcsúztak versmondóink a költő szavaival Vakáció barátunktól. Igazgatónő köszöntésével és az iskolanyakkendők felkötésével az Oladi Általános Iskola tagjaivá avattuk a kis elsősöket. Nem maradt el a Szülői Munkaközösség ajándéka sem, melyet Pappné Zsuga Tímea adott át számukra.

Éva néni tanévnyitó beszédében kiemelte iskolánk kimaradt tanulóit, akik a sportban és művészetben elért sikereikkel követendő példaként állhatnak a jelen ifjúsága előtt: Kiss Norbert kamionversenyző, Ligeti Dániel válogatott birkózó, Guzmics Richárd válogatott futballista, Holdosi Attila zenész, Kovács Pál zenész és Giczi Eszter kalapácsvető.

Büszkék vagyunk a két tannyelvű osztályok alap- és középfokú nyelvvizsgaeredményeire is. Fantasztikus, amit ilyen fiatalon elértek kitartásukkal, szorgalmukkal. Természetesen itt nem hagyhatjuk ki felkészítő tanáraikat sem a dicséretből.

Tanév végén elbúcsúztattuk nyugdíjba vonulása alkalmából Kovács Rezsőné, Csöpi nénit, de most visszavártuk, hogy átvehesse a 40, pedagógusként töltött évért járó szolgálati emlékérmet. Gratulálunk!

Ezzel a 2017/ 2018-as tanév elkezdődött.