Iskolánk 30 éves jubileumi műsora


Április 4-én 17 órakor „Képben vagyunk” címmel születésnapi műsort adott iskolánk a telt házas színházteremben.

Takács Imréné, az Oladi Általános Iskola igazgatónőjének köszöntő szavai után először dr. Puskás Tivadar városunk polgármestere, majd Fodor István tankerületi igazgató méltatta iskolánk 30 éves tevékenységét.

A születésnapon iskolánk kiemelkedő művészeti tevékenységet művelő diákjai és csoportjai adták át ajándékműsorukat: Cseszkó Boglárka, Papp Jázmin, Polgár Lola, Imre Adél, Kerti Júlia, Molnár Orsi, Molnár Emília, a DALOLAD, a Társastánc-, a Néptánc- és a Citera csoport,  a művészeti osztály.  Iskolánk volt diákjai közül  Tóth András, aki a Táncművészeti Egyetem hallgatója, szemet gyönyörködtető néptáncot hozott, Kovács Pali egy szál gitárral és saját dallal  lépett a színpadra. A műsor fináléját a tanári kórus énekelte a szereplő diákokkal és a meghívott vendégekkel együtt:

„ Arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk, s játszunk még tovább, játszunk még tovább.”

Unger Ferencné Lívi néni
szervező

Csíkszeredai testvériskolánkat is invitáltuk, hogy együtt ünnepelhessük ezt az éevfordulót, de sajnos nem tudtak eljönni. Szívhezszóló levelüket itt olvashatják.

A jubileumi műsor után a velünk ünneplőket az aulában vendégeltük meg, ahol reméljük, mindenkinek jutott a szülinapi tortánkból.