[FRISSÍTVE] Tájékoztató a jövő évi tankönyvekről


Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban láthatják a következő tanévben használatba kerülő tankönyvek listáját. Alsó tagozatban mindenki ingyenes, felső tagozatban a nem rászorulók fizetős státuszban vannak. A táblázatokban látható „ajándék” szó azt jelzi, hogy ezeket a kiadványokat mindenkinek ingyenesen bocsájtja rendelkezésére a kiadó. 8. osztályban a M betűvel jelölt 3 könyvet az ingyenesek használtan kapják. A fizetősöknek pedig a kiadótól rendeljük meg, így azok ára nem fog szerepelni a KELLO által kiállított számlán, hanem majd a kiadó küld róluk egy összesítő számlát.

A fizetős diákok számláit egyben küldi ki a KELLO az iskoláknak 2016. augusztus 22-31. között. A számlát a szülők a tankönyvekkel együtt kapják meg, az aláírandó átadás-étvételi bizonylat kíséretében.

Befizetési időszak: 2016. augusztus 3. – szeptember 15. között

 Az alaprendelésnél megszűnik az iskola visszáruzási joga.

A fizetős diákok vonatkozásában közvetlenül a szülő élhet elállási jogával 2016. szeptember 15-ig. A szülő rendeléstől való elállás keretében, saját költségén visszaküldheti a tankönyveket a KELLO-nak, hivatkozva az eredeti megrendelés adataira (diák neve, oktatási azonosítója, eredeti számla vagy számla adatai.) A KELLO sztornó számlát állít ki az iskolát váltó diáknak, melyet eljuttat az iskolának. Ha a számlát már kifizették, a KELLO visszaküldi a számla ellenértékét.

A téves befizetések visszautalásával kapcsolatban (évismétlés, iskolaváltás) kérelmüket az ugyfelszolgalat@kello.hu e-mailcímre küldhetik el.
Kérjük, levelükben az eset leírása mellett szerepeljen gyermekük neve, oktatási azonosítója, az iskola pontos neve és címe, valamint csatolja a befizetés igazolását. A hatékonyabb ügyintézés, az esetleg szükséges pontosítás érdekében, kérjük, adják meg telefonos elérhetőségüket is.

Tóth Zsoltné, Némethné Koroknai Gyöngyi
tankönyvfelelősök

A hivatkozott dokumentum innen letölthető.